Gescheiden water en elektra compartiment

Gepatenteerde auto kalibrerende waterniveau sensor. Inclusief energiebesparend, zelflerend kookpuntberekenings algoritme. Ingebouwde redundantie

No tools onderhoud

Quick connect watertoevoer en silicone leidingen, bestand tegen ieder soort water. RvS tank uitneembaar zonder gereedschap

Menu gestuurd bedieningspaneel

Bacnet , modbus lokaal of remote mogelijk. SD-card voor logging en upgrades. Stille, betrouwbare solid state relais

Ingebouwde werkschakelaar

Moderne Controller met display in RvS behuizing. Multistage en modulerende capaciteitsregeling mogelijk

SKG4
gasgestookte stoombevochtiger

De meest compacte gasgestookte stoombevochtiger in capaciteiten van 0-100l/u per module. Er zijn maximaal 4 modules per master slave configuratie (400l/u) mogelijk. De gasgestookte brander is modulerend en bevindt zich bovenop. De vlam en rookgasafvoer bevinden zich in een RvS spiraal in de uitneembare RvS water. Zeer efficiënt en snelle verhitting, groot regelbereik in capaciteit. De rookgasafvoer zit boven aan de zijkant.  Er is een gesloten en een open versie leverbaar. Daarnaast is er ook een buitenopstelling leverbaar.

Natuurlijk zijn ook de noodzakelijke accessoires leverbaa, zoals RvS stoomverdelers op maat en naar keuze geïsoleerd voor reductie van condens verliezen tot 80%.  

Gratis advies op maat

Compacte constructie

De verticale opbouw maakt de SKG4 geschikt voor kleine opstellingen en eenvoudige vervangingen. Hij past door een deur. De constructie is van gecoat staal en heeft een RvS lekbak. De stoomaansluiting zit aan bovenkant, de watertoevoer en drain aan onderzijde, naar keuze links of rechts. De rookgasafvoer zit boven aan de zijkant.  Er is een gesloten en een open versie leverbaar. Daarnaast is er ook een buitenopstelling leverbaar.
SKG4_Modular_v02
image8

Eenvoud in onderhoud

Tankreiniging in 4 gemakkelijke stappen:
  • Maak de watertoevoer aansluiting van de tank vrij met de quick connect
  • Verwijder de tankklemband
  • Laad de tankzakken, gebruik het ingebouwde lift mechanisme
  • Verwijder de tank uit de behuizing en verwijder de kalksteen

Besturing

De printplaten worden door fabrikant in eigen een SMT lijn geproduceerd en ontwikkeld. Hiermee is de aanwezigheid van kennis en opvolging gegarandeerd. De SKG4 maakt gebruik van het multiplatform, dat op andere modellen ook gebruikt wordt. De bediening vindt plaats via een groot LCD display met backlight en druktoetsen. Standaard zijn er meerder inlognivo’s, logging van alarms, trends en servicemeldingen mogelijk. De moderne PID hygrostaat is inbegrepen, dus eenvoudig standalone te gebruiken. Natuurlijk zijn er aansluitingen voorzien voor vrijgave, maximale hygrostaat, alarm en inbedrijf melding. Ook aansluitingen voor analoge ingangen en voor modulerende besturing zijn voorzien.  

SKG gasgestuurd icoon

Zeer lage CO2 afdruk

De gasgestookte bevochtiger heeft een veel lagere CO2 afdruk dan de elektrische stoombevochtiger. Dit omdat gas een natuurlijke bron is en er geen omzettingsverliezen zijn. Door de doordachte constructie is het rendement bijna 89%. Met toepassing van een warmtewisselaar in de rookgasafvoer is het rendement 103%.

Downloads

Brochure

   hierbij de link naar de brochure (EN)

Technische specificaties

Klik op de knop Bewerken om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Handleiding

hierbij de link naar de handleiding (EN).

Bestektekst

Klik op de knop Bewerken om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Video's

Klik op de knop Bewerken om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Video

Toepassingen

Kantoorgebouwen
Voor een optimaal gezond werkklimaat is minimaal 40% relatieve luchtvochtigheid een must!
🡪​​
Datacenters
Energiezuinig en veilig door adiabatische koeling en bevochtiging
🡪​​
Toonbanken, displays, opslag & bewaarcellen
Verse producten blijven langer vers
🡪​​
Scholen & universiteiten
Luchtvochtigheid is essentieel voor een gezond en behaaglijk leefklimaat in scholen & universiteiten
🡪​​
Cleanrooms
Een goede luchtvochtigheid is noodzakelijk voor een goed rendement!
🡪​​
Voedingsmiddelen-industrie
Betere opbrengst door bevochtiging in de food productie
🡪​​
Musea
De schatten in de musea blijven in topconditie dankzij de juiste luchtvochtigheid
🡪​​
Ziekenhuizen & Zorginstellingen
Een goede luchtvochtigheid is van levensbelang
🡪​​
Drukkerijen & Papierproductie
Kwaliteit zonder stilstand en uitval door een correcte luchtvochtigheid
🡪​​

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Select Language
nl_NLDutch