Toonbanken, displays, opslag & bewaarcellen
Verse producten blijven langer vers

Verse producten blijven langer vers door toepassing van de dry misting techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de versproducten hun verse uitstraling behouden en geen vocht verliezen. Wij leveren apparatuur voor het dry misten van diverse verse producten in toonbanken, displays, opslag en bewaarcellen: Groente afdelingen bij supermarkten, vers vlees en vis toonbanken, opslag en bewaarcellen voor fruit, groente, vlees en vis.

Gratis advies op maat

Verse producten zijn langer houdbaar & presenteerbaar, blijven langer vers

Een appel met een rimpelige huid is toch niet lekker? Een donkerrood stuk vlees, die laat je toch liever niet inpakken? Door deze producten te presenteren in een toonbank met bevochtigingsapparatuur kun je dit voorkomen. 

Verse producten zoals Vlees, Vis en AGF hebben een natuurlijk vochtgehalte. Wanneer ze worden bewaard in koude temperaturen, zonder een gecontroleerde vochtigheid, verliezen ze vocht. Het resultaat: te snel verlies van de gezonde verse uitstraling. Toepassing van luchtbevochtiging voorkomt dit.

Voedsel blijft langer vers door de juiste bevochtiging van Aire Fresh Systems
minder derving voedsel door gecontroleerde bevochtiging van Aire Fresh Systems

Voorkomt onnodige voedselverspilling & minder derving

Met gecontroleerde bevochtiging van groente, fruit, vlees en vis blijven deze producten langer vers. Daardoor verspil je minder goed voedsel, blijven de producten hun waarde langer behouden en zijn ze langer verkoopbaar. 

Houd groente en fruit langer vers met vernevelingsapparatuur van Aire Fresh Systems

Arbeid- en energiebesparend en dus CO2 afdruk verlagend

Door luchtbevochtiging toe te passen bespaar je ook op arbeid. Je kunt de toonbank ‘s avonds al klaarmaken voor de volgende dag. Daardoor kan de vakman ook ’s middags gewoon in de winkel staan en hoeft hij niet heel vroeg zijn bed uit.

Doordat de nevel/waterdruppels water onttrekt uit de warmte die in de lucht hangt, hoeven de koelmachines van deze displays en toonbanken minder vaak aan te slaan, waardoor je energieverbruik aanzienlijk verminderd.  Deze koeltijd reductie en dus energieverlaging is ongeveer 12%.

Ultrasone luchtbevochtiging van Aire Fresh Systems voor de opslag van peren

Dry misting bevochtiging in opslag en bewaarcellen

Tijdens de verwerking en opslag van verse producten is het belangrijk dit onder optimale condities te doen, zodat ze vers en fris gepresenteerd kunnen worden. Door deze ruimtes te voorzien van ultrasone – dry misting – systemen, wordt de versheid gemaximaliseerd en is er minder afval door verdroging of rimpelen van de producten.

Ultrasone luchtbevochtiger van Aire Fresh Systems voor koel- en bewaarcellen
Ultrasone luchtbevochtiger van Aire Fresh Systems voor koel- en bewaarcellen

Wij bieden maatwerk oplossingen

Voor het bevochtigen van de versproducten in toonbanken en displays in winkels heeft Aire Fresh Systems meerdere maatwerk oplossingen, afhankelijk van de grootte van de display of toonbank en de wijze van bewaren/presenteren.

Deze bevochtigers kun je toepassen: 
Dry misting: RvS uvc desinfecterende ultrasone luchtbevochtigers voor vers vlees en groente en kruidenmeubels. 

Misting: Aviga vernevelingsapparatuur voor verse vis op ijs presentaties en wandmeubels met harde groenten zoals wortels, courgette, sla, komkommer  

Met bijna 30 jaar ervaring in de bevochtiging van toonbanken, displays, opslag en bewaarcellen bieden we een passende oplossing voor iedere uitdaging. Wij adviseren je graag op maat over alle aspecten van de bevochtiging van toonbanken, displays, opslag en bewaarcellen. 

Gratis advies op maat

Select Language
nl_NLDutch