Over ons
Creatief & Betrokken
Frisse bloemen met ultrasone FT bevochtigingsapparatuur van Aire Fresh Systems

Wie zijn wij?

Aire Fresh Systems adviseert, levert en installeert al bijna 30 jaar systemen voor een optimale luchtbevochtiging en adiabatische koeling. Met de opgebouwde kennis en expertise door de jaren heen helpen wij jou bij het vinden van een passende oplossing voor jouw uitdaging op bevochtiging- en/of koelingsgebied. Wij adviseren jou graag op maat.

Wat willen wij bereiken?

De grote motor achter Aire Fresh Systems is Bengt Cornelissen. Wil je weten hoe Aire Fresh Systems is ontstaan? Met Aire Fresh Systems wil hij het belang van luchtbevochtiging onder de aandacht brengen, vanwege de energiebesparende en levensstandaard verhogende aspecten. En ook om te zorgen voor een betere people-planet-profit balans.

SKE4

Wat doen wij?

De jarenlang opgebouwde kennis en expertise zorgen er samen met Bengt’s creativiteit voor, dat wij constant op zoek zijn naar de beste oplossing voor de klantvraag. Hiervoor combineren wij bestaande bewezen technologieën met onbekende of nieuwe ideeën en technieken. Deze ervaring is opgedaan in de zuurstoftechnologie voor voedingsmiddelenindustrie en retail, luchtbehandeling systemen voor horeca, kantoren, productie-industrie, cleanrooms en datacenters.
De jarenlange samenwerking en verbintenis met internationale leveranciers en producenten van luchtbevochtigingsapparatuur zorgen ervoor dat wij de beschikking hebben over informatie van internationale trends op het gebied van regelgeving, onderzoek, nieuwe technieken, etc.

Wat bieden wij?

Met de producten die wij in de Benelux en een deel van Duitsland vertegenwoordigen, hebben wij zo’n compleet assortiment, dat wij vrijwel alle mogelijke vormen van bevochtigingsoplossingen kunnen leveren. Daardoor kunnen wij jou het juiste advies geven op basis van de juiste bevochtigingsmethode en gebaseerd op het besproken eisenpakket. Hiervoor stellen we een aantal tools ter beschikking, waardoor voor een standaardoplossing snel een kundige offerte of levering mogelijk is.​

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Waar staat Aire Fresh Systems voor?

Producten, toepassingen en services

Producten
Alles over het realiseren van de juiste luchtvochtigheid
🡪​​
Toepassingen
Alles over de meest duurzame, natuurlijke vorm van koeling
🡪​​
Services
Alles over advies, onderhoud & onderdelen
🡪​​

Laatste nieuws

Select Language
nl_NLDutch