Overname importeurschap Neptronic luchtbevochtigers

Overname importeurschap Neptronic luchtbevochtigers

ELKA AIR neemt importeurschap Neptronic luchtbevochtigers over van Aire Fresh Systems

Aire Fresh Systems is al jaren het aanspreekpunt voor levering van en onderhoud aan Neptronic luchtbevochtigers; SKE, SKG en SKV in Nederland en België. Vanaf heden gaat ELKA AIR B.V., de verkoop- en onderhoudsactiviteiten voor de Neptronic luchtbevochtigers overnemen van Aire Fresh Systems.

Aire Fresh Systems blijft wel de overige producten in haar assortiment leveren, zoals de ultrasone luchtbevochtigers van UCAN, HomEvap, Miatech misting en waterbehandeling.

Door de overname van de Neptronic activiteiten door ELKA AIR is de continuïteit en kwaliteit voor de komende jaren gegarandeerd. ELKA AIR produceert sinds 1964 luchtbevochtigingsinstallaties voor “zware” industrie en is dan ook geen onbekende speler in deze wereld.

Om deze transitie vlekkeloos te laten verlopen zal Bengt Cornelissen van Aire Fresh Systems de komende twee jaar nauw blijven samenwerken met ELKA AIR, hierdoor blijft de klant verzekerd van het allerbeste advies.

Deze overname betekent concreet:

  • ELKA AIR is het nieuwe aanspreekpunt voor Neptronic luchtbevochtigers; met actuele kennis en ervaring
  • ELKA AIR is een grotere organisatie met meer service capaciteit; met dezelfde korte lijnen
  • ELKA AIR biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een serviceovereenkomst; waardoor de bedrijfszekerheid toeneemt tegen lage kosten

ELKA AIR is bereikbaar via telefoon: (0252) 25 11 45 of per mail: info@elka-air.nl 

Aire Fresh Systems wenst ELKA AIR veel succes met verder uitbouwen van de toepassing van Neptronic luchtbevochtigers in Nederland en België. 

Select Language
nl_NLDutch