Gescheiden water en elektra compartiment

Gepatenteerde auto kalibrerende waterniveau sensor. Inclusief energiebesparend, zelflerend kookpuntberekenings algoritme. Ingebouwde redundantie

No tools onderhoud

Quick connect watertoevoer en silicone leidingen, bestand tegen ieder soort water. RvS tank uitneembaar zonder gereedschap

Menu gestuurd bedieningspaneel

Bacnet , modbus lokaal of remote mogelijk. SD-card voor logging en upgrades. Stille, betrouwbare solid state relais

Ingebouwde werkschakelaar

Moderne Controller met display in RvS behuizing. Multistage en modulerende capaciteitsregeling mogelijk

SKE4
elektrische elementen stoombevochtiger

Gebaseerd op het bekende en betrouwbare principe van waterverhitting door één of meerdere verwarmingselementen in het water. De SKE4 produceert daarmee snel stoom met ieder type water. De compacte RvS stoomtank kan gereinigd worden zonder gereedschap. Dit bespaart tijd en geld. Bovendien is er een hogere bedrijfszekerheid. Er is een complete range met bijbehorende stoomverdelers, ook geïsoleerde condens besparende X-stream modellen, beschikbaar.

Gratis advies op maat

State of the art

Deze Canadese fabrikant, Neptronic, staat bekend om zijn betrouwbare en innovatieve bevochtigers. De SKE4 is geproduceerd om gedurende de lange en strenge winter in Canada bedrijfszeker te zijn. Dit is mogelijk door de zelfreinigende elementen, het koude kalk opslagreservoir onderin de tank en de silicone slangen voor de watertoevoer en -afvoer. Er is gebruikt gemaakt van duurzame materialen en innovatieve technieken, die er voor zorgen dat jouw proces of gebouw altijd de juiste vochtigheid heeft. Daarnaast is de besturing volledig nieuw ontwikkeld, zodat remote uitlezen een mogelijkheid is.

image7

Duurzaam

De SKE4 is ontworpen om lang mee te gaan. Verdamp water. Geen geld. Steriele bevochtiging zonder vervanging van cilinders of vaten. RvS stoomtank is permanent, geschikt voor ieder water type. De SKE4 beschikt voor 2 patenten, de AFEC schuim, temperatuur en solid state niveau regeling. Het zelflerende algoritme voor optimale kookpunt berekening bij diverse typen water. En is gunstig voor het milieu en jouw portemonnee.

Besturing

De printplaten worden door fabrikant in eigen SMT-lijn geproduceerd en ontwikkeld. Hiermee is de aanwezigheid van kennis en opvolging gegarandeerd. De SKE4 maakt gebruik van het multiplatform, dat op andere modellen ook gebruikt wordt. De bediening vindt plaats via een groot LCD display met backlight en druktoetsen. Standaard zijn er meerder inlogniveau’s, logging van alarmen, trends en servicemeldingen mogelijk. De  moderne PID hygrostaat is inbegrepen, dus eenvoudig standalone te gebruiken. Natuurlijk zijn er aansluitingen voorzien voor vrijgave, maximale hygrostaat, alarm en in bedrijf melding. Ook aansluitingen voor analoge ingangen voor modulerende besturing zijn voorzien.

Complete range

DE SKE4 is leverbaar in een complete range van 5 tot 120l/u per unit. De verdeling kan tot 20l/u direct in de ruimte, met naar keuze een stoomverdeling direct op de unit of remote. Hiermee kan de stoomverdeler in de ruimte verdelen en de SKE4 zelf in een andere ruimte ernaast. Alle modellen zijn leverbaar in een buitenopstelling, geschikt voor de zware weersomstandigheden, voorzien van een vorstbeveiliging opstel sokkel, ophijs ogen, etc.   

We gebruiken voor de selectie van de SKE4 een speciaal software programma, die ook de stoomverdeling op basis van projectgegevens bepaalt. Zo ben je verzekerd van een correct functionerende installatie.  

Downloads

Brochure

bekijk de documentatie onder de knop over ons – downloadverzicht.

Technische specificaties

bekijk de documentatie onder de knop over ons – downloadoverzicht..

Handleiding

bekijk de documentatie onder de knop over ons – downloadoverzicht..

Bestektekst

bekijk de documentatie onder de knop over ons – downloadoverzicht of klik op deze link 

Video's

Klik op de knop Bewerken om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Video

Toepassingen

Kantoorgebouwen
Voor een optimaal gezond werkklimaat is minimaal 40% relatieve luchtvochtigheid een must!
🡪​​
Datacenters
Energiezuinig en veilig door adiabatische koeling en bevochtiging
🡪​​
Toonbanken, displays, opslag & bewaarcellen
Verse producten blijven langer vers
🡪​​
Scholen & universiteiten
Luchtvochtigheid is essentieel voor een gezond en behaaglijk leefklimaat in scholen & universiteiten
🡪​​
Cleanrooms
Een goede luchtvochtigheid is noodzakelijk voor een goed rendement!
🡪​​
Voedingsmiddelen-industrie
Betere opbrengst door bevochtiging in de food productie
🡪​​
Musea
De schatten in de musea blijven in topconditie dankzij de juiste luchtvochtigheid
🡪​​
Ziekenhuizen & Zorginstellingen
Een goede luchtvochtigheid is van levensbelang
🡪​​
Drukkerijen & Papierproductie
Kwaliteit zonder stilstand en uitval door een correcte luchtvochtigheid
🡪​​

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Select Language
nl_NLDutch